
Spaghetti nero di sepia z krewetkami i maślaną emulsją
Składniki 250 g makaronu spaghetti nero di sepia 50 g masła 3 łyżki oliwy 2 ząbki czosnku 1 mała cebulka szalotka kilka gałązek pietruszki 150
W TULONE stawiamy na jakość i lokalność. Składniki do naszych produktów kupujemy u sprawdzonych i zaufanych dostawców.
Nasze produkty nie zawierają konserwantów i sztucznych barwników.
TULONE to manufaktura. Jesteśmy dumni, że wszystkie nasze produkty są wynikiem naszej pracy.
Dzięki produktom TULONE szybko przygotujesz zdrowy i pożywny posiłek.
Z radości i miłości do jedzenia powstała wyjątkowa manufaktura pierogów oraz świeżych makaronów TULONE.
W naszych rzemieślniczych wyborach stawiamy na jakość. Do ich produkcji używamy składników od lokalnych, sprawdzonych i zaufanych dostawców.
Nasze produkty nie zawierają konserwantów i sztucznych barwników.
Marka TULONE to przede wszystkim ludzie. Osoby z niepełnosprawnością stworzyły swoje miejsce, w którym czują się potrzebne, mają przyjaciół oraz tworzą produkty z pasją i sercem. Przebyły długa drogę do zdobycia poczucia własnej wartości i samodzielności. Dziś są dumne z produktów TULONE.
Świeże makarony przygotowujemy z włoskiej mąki semoliny durum, świeżych jaj od lokalnego dostawcy i filtrowanej wody.
Sekret naszych pierogów tkwi w specjalnym rodzaju mąki, której używamy do ich produkcji. Dzięki niej ciasto jest cienkie i elastyczne. Pierogi przygotowujemy ręcznie, domowym sposobem. Wyrazisty i aromatyczny farsz wypełnia nasze pierogi po brzegi.
Nasze produkty dostępne są w restauracjach premium, delikatesach i rzemieślniczych piekarniach. Dziś także Wy możecie spróbować pierogów i świeżych makaronów zamawiając je on-line z dostawą kurierską do domu. Klienci z Białegostoku mogą odebrać paczkę osobiście lub skorzystać z dostawy TULONE.
Składniki 250 g makaronu spaghetti nero di sepia 50 g masła 3 łyżki oliwy 2 ząbki czosnku 1 mała cebulka szalotka kilka gałązek pietruszki 150
Składniki 250 g makaronu fusilli 1 dojrzały bakłażan (ok. 200 g) 40 g startego parmezanu 200 ml passaty pomidorowej 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 ząbki
Składniki 30 g liści bazylii (ok. 1 duża doniczka) 15 g orzeszków pinii 40 g startego parmezanu 50 ml oliwy z oliwek 1 ząbek czosnku